Dr. Γ. ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Dr. Γ. ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Dr. Γ. ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ, Photo

Η ιστορία έχει δείξει ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα έχουν πραγματοποιηθεί όταν οι άνθρωποι εργάστηκαν με ομαδικό πνεύμα.

cell logo graphic

Στην ArthroHeal Clinic με επικεφαλή τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Dr. Γεώργιο Γκουδέλη, το ομαδικό πνεύμα και η διαπροσωπική προσέγγιση των ανθρώπων, δημιουργεί τις άριστες προϋποθέσεις για την θεραπευτική γέφυρα μεταξύ γιατρού και ασθενούς. Η υψηλή κατάρτιση και η εμπειρία των μελών της ArthroHeal Clinic, εξασφαλίζουν την επιτυχία των θεραπευτικών επιλογών.

ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArtrhoHeal Clinic
ArtrhoHeal Clinic
ArtrhoHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic
ArthroHeal Clinic

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Dr. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ

Ο Γεώργιος Δ. Γκουδέλης γεννήθηκε στη Κολωνία της Γερμανίας. Έλαβε όλη τη σχολική εκπαίδευση του στη Θεσσαλονίκη όπου και συνέχισε τις σπουδές του στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι απόφοιτος του Ιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Την ειδικότητά του τη ξεκίνησε στη Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο και τη συνέχισε στο Νοσοκομείο Κ.ΑΤ., Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον διευθυντή Καθηγητή κο Π.Ν. Σουκάκο για τα επόμενα πέντε έτη. 

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του έλαβε ειδική εκπαίδευση στην επανορθωτική χειρουργική - αρθροπλαστική γόνατος, ισχίου και ώμου, στην αντιμετώπιση καταγμάτων, στην αρθροσκοπική χειρουργική - αθλητικές κακώσεις, στη μικροχειρουργική -χειρουργική άκρας χειρός και στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης στη παιδοορθοπαιδική.

Dr. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Dr. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η Μαρκέλλα Διαμαντή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε με άριστα summa cum laude από την Ιατρική Σχολή του Albany Medical College στη Νέα Υόρκη το 1986. Ειδικεύθηκε στην συνέχεια στην Αναισθησιολογία στο University of South Florida (USF) στην Τάμπα της Φλώριδας . Αποκτώντας την πιστοποίηση ειδικότητας του American Board of Anesthesiology το 1993 εργάσθηκε ως αναισθησιολόγος στο Florida Hospital of North Pinellas και ήταν Medical Director του Countryside Surgicenter. Είναι ενεργό μέλος της Florida Society of Anesthesiologists και της American Society of Ambulatory Anesthesia (SAMBA). Από το 2000 είναι μέλος και της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας.

Το 1999 μετοίκησε στην Ελλάδα και από το 2000 εργάζεται ως αναισθησιολόγος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Από το 2014 αποτελεί σταθερή συνεργάτιδα του Ορθοπαιδικού Dr. Γεώργιου Γκουδέλη παρέχοντας εκτός της αναισθησίας, την προεγχειρητική και μετεγχειρητική υποστήριξη στους ασθενείς σε μείζονες ορθοπαιδικές επεμβάσεις. Οι αναγνωρισμένες σπουδές και η πολυετής εξειδικευμένη εμπειρία καθιστούν την κα Διαμαντή μια καταξιωμένη επιστήμονα στο χώρο της αναισθησιολογίας.

Dr. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Dr. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΙΓΓΟΠΗ

Η αναισθησιολόγος Αγγελική Ζιγγόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της πόλης. Την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας την ξεκίνησε και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως επιμελήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου καθώς και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Από το 2001 ως σήμερα συνεργάζεται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Η μεγάλη κλινική της εμπειρία την καθιστά έναν πολύτιμο συνεργάτη της ArthroHeal Clinic. Επίσης η γνώσεις της κυρίας Ζιγγόπης στην Ρωσική γλώσσα δημιουργεί άμεσα μια γέφυρα ιατρικής επικοινωνίας και πράξης με τους διεθνείς ασθενείς που έρχονται από τη Ρωσία για να επισκεφτούν την ArthroHeal Clinic.

Dr ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΙΓΓΟΠΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Η Δώρα Οικονομίδου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεντέλη. Οι σπουδές της στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ και στο University of Derby, bachelor of Arts and Graphic Design και Master οπτικής επικοινωνίας ανέδειξαν το δημιουργικό της ταλέντο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης επικοινωνίας. Το 2002 κερδίζει επάξια τον έπαινο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ΕΒΓΕ. Για πολλά έτη είχε τον ρόλο της γραμματειακής υποστήριξης του Ορθοπαιδικού ιατρείου του Dr. Γιώργου Γκουδέλη. Σήμερα η Δώρα Οικονομίδου είναι υπεύθυνη της διαχείρισης και επικοινωνίας των ασθενών της ArthroHeal Clinic και του ιατρείου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο εξασφαλίζοντας την άριστη σχέση γιατρού – ασθενούς. Ο χαρακτήρας και η εμπειρία της την καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της προώθησης, επικοινωνίας και των ανθρωπίνων σχέσεων της ArthroHeal Clinic.

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Η Άρτεμις Παναγιωτίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Σε ηλικία 12 ετών συνέχισε τις σχολικές σπουδές της στην Ελλάδα. Σπούδασε βοηθός μικροβιολόγου – παρασκευάστρια στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε στο αντικείμενο αυτό στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια συμπεριφοράς και διαχείρισης ασθενών και εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας στην ιδιωτική ιατρική για 25 συναπτά έτη. Σήμερα έχει τη κυρίαρχη θέση της γραμματειακής υποστήριξης της ArthroHeal Clinic. Η εμπειρία της στη διεκπεραίωση των γραμματειακών υποχρεώσεων καθώς και στη διαχείριση των αναγκών των ασθενών την καθιστά μια πολύτιμη συνεργάτιδα.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΜΑΓΔΑ ΚΑΤΣΑΚΟΥ

Η Μάγδα Κατσάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και εργάστηκε σε δημόσια έργα στην Ελλάδα τόσο στο κομμάτι της επιμέτρησης κατασκευών όσο και στη γραμματειακή υποστήριξη των έργων. Γνωρίζει άριστα της αγγλική γλώσσα καθώς και γαλλικά και ασχολείται με τη υποδοχή των ασθενών από τον διεθνή χώρο. Με τη συνεχή επιμόρφωση σε θέματα πρώτης ψυχολογικής βοήθειας και ψυχολογικής υποστήριξης για νέους, παιδιά και ενήλικες που έχουν εκτεθεί σε τραυματικά γεγονότα, εξασφαλίζει το αίσθημα ασφάλειας των ασθενών της ArthroHeal Clinic.

ΜΑΓΔΑ ΚΑΤΣΑΚΟΥ