Ρομποτική και Αρθροσκοπική Χειρουργική Αρθρώσεων, Ορθοπαιδική Αθλητιατρική Ενηλίκων και Παίδων

Εισαγωγή στην ArthroHeal Clinic

Μετά από χρόνια έρευνας και εξέλιξης σήμερα η Ορθοπαιδική χειρουργική αλλάζει σελίδα. Η εισαγωγή της ρομποτικής και ηλεκτρονικής τεχνολογίας αιχμής έρχεται ως αρωγός για την τελειοποίηση και ασφάλεια των μείζονων χειρουργικών επεμβάσεων αυτής. Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία καθώς και η πολυετής εμπειρία σφυρηλατεί το ιδανικό κλινικό αποτέλεσμα και την ίαση για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Γεώργιος Γκουδέλης MD. PhD.
Επιστημονικός Διευθυντής ArthroHeal Clinic
 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

Η ρομποτική αρθροπλαστική του γόνατος αποτελεί τον άριστο συνδυασμό της ρομποτικής τεχνολογίας αιχμής και της Ορθοπαιδικής χειρουργικής τεχνογνωσίας του εξειδικευμένου Ορθοπαιδικού. Ο μέγιστης ακρίβειας βραχίονας και τα εξελιγμένα ανθρωπομετρικά λογισμικά συστήματα του ρομποτικού ROSA συναντώνται εντός της χειρουργικής αίθουσας με τον πιστοποιημένο και έμπειρο Ορθοπαιδικό Χειρουργό για την άψογη τέλεση της αρθροπλαστικής του γόνατος και την αντιμετώπιση της βαριάς αρθρίτιδας αυτού.

 

 
Ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος ROSA

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

Στην σύγχρονη Ορθοπαιδική χειρουργική τα βλαστοκύτταρα των ενηλίκων (adult stem cells), αποτελούν την δυναμική επιλογή για την αναγέννηση και την αναδημιουργία του αρθρικού χόνδρου αλλά και άλλων ιστών. Η θεραπεία με αυτόλογα βλαστοκύτταρα ανήκει στον τομέα της Αναγεννητικής Ιατρικής, έναν ταχέως εξελισσόμενο κλάδο που αποτελεί το παρών και το μέλλον της αντιμετώπισης πολλών νοσημάτων. Οι πολλαπλές ενδείξεις των κλινικών εφαρμογών της θεραπευτικής αυτής μεθόδου, την εντάσσει στις δυναμικότερες και δίχως παρενέργειες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην Ορθοπαιδική.

Alternative text

ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην τρίτη ηλικία θα εμφανίσουν κάποιας μορφής αρθρίτιδα. Υπάρχουν πολλές μορφές αρθρίτιδας. Η σωστή και έγκαιρη διάγνωση καθώς και η επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης αποτελεί μέλημα της σύγχρονης Ορθοπαιδικής. Σήμερα η επιστήμη της Ορθοπαιδικής μπορεί να δώσει λύσεις έχοντας στη διάθεσή της από τις μη επεμβατικές μεθόδους θεραπείας – κυτταρικές θεραπείες - καθώς επίσης και εξελιγμένα χειρουργικά συστήματα που εξασφαλίζουν την επιτυχή και στοχευμένη θεραπεία.

Dr. Γ. ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ιστορία έχει δείξει ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα έχουν πραγματοποιηθεί όταν οι άνθρωποι εργάστηκαν με ομαδικό πνεύμα. Στην ArthroHeal Clinic με επικεφαλή τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Dr. Γεώργιο Γκουδέλη, το ομαδικό πνεύμα και η διαπροσωπική προσέγγιση των ανθρώπων, δημιουργεί τις άριστες προϋποθέσεις για την θεραπευτική γέφυρα μεταξύ γιατρού και ασθενούς. Η υψηλή κατάρτιση και η εμπειρία των μελών της ArthroHeal Clinic, εξασφαλίζουν την επιτυχία των θεραπευτικών επιλογών.

 
Dr. Γ. ΓΚΟΥΔΕΛΗΣ, photo